top of page

Una història d'èxit de més de 150 anys: Millàs un exemple de perseverança i compromís


En un context marcat per la volatilitat i el canvi, poques empreses han aconseguit mantenir-se com Millàs. Amb una trajectòria de més de 150 anys, és un testimoni viu de perseverança i compromís.


Amb seu al Maresme, Millàs ha aconseguit prosperar mantenint-se fidel als seus valors fonamentals de qualitat i sostenibilitat. La seva dedicació no només es reflecteix en els seus productes, sinó també en les seves pràctiques empresarials, amb un compromís amb el medi ambient.


Recentment, un equip de Kommon Films va estar de visita rodant a les instal·lacions de Millàs a Sant Pol de Mar i Flix. Hem produït un vídeo corporatiu per ressaltar i mostrar les pràctiques sostenibles que Millàs utilitza en les seves instal·lacions.


Un dels punts forts d'aquest projecte són els vols amb drone i vistes que podem captar des de l'aire. A Kommon Films som experts i comptem amb els millors drones i pilots del territori. Rodatges complexos tant a Sant Pol com a Flix, ja que vam haver de treballar amb condicions meteorològiques adverses i la proximitat a una zona d'exclusió aèria prop d'una central nuclear. Gràcies a la destresa i experiència de l'Oskar, un dels nostres pilots, les imatges resultants són una passada.


La postproducció ha estat meticulosa. El director del vídeo, l'Ernest Vila, ha dedicat hores a seleccionar i editar de cada detall. Combinar música, so, veu i imatges i que tot quadri, el missatge i la imatge, camina.


Hem fet tres versions (català, castellà i anglès) del vídeo. Gràcies a l'ampla cartera de locutors a la que Kommon Films té accés, hem trobat a les millors veus per a realitzar aquesta tasca. La veu en anglès la posa el mític speaker Eddy Vidal, amb una llarga trajectòria i experiència en el sector. I les veus catalana i castellana Virginia Villaroyo veu coneguda per molts spots publicitaris d'èxit a la televisió.


Com a conseqüència de tots aquests elements, el resultat ha estat un vídeo que destaca la riquesa històrica i el compromís de Millàs. A continuació podeu veure les tres versions:






Agraïm a Millàs la seva confiança i predisposició per aquest projecte. També, a tota la #KommonCrew, un cop més han estat a l'altura, els resultats i les crítiques són excel·lents.


Si vols un corporatiu com aquest i busques mostrar quines són les teves pràctiques sostenibles i com treballa la teva empresa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t'informem.

Estigueu atents a les nostres xarxes socials per a estar al dia de totes les novetats de #KommonFilms.

27 visualizaciones0 comentarios
bottom of page